Nyhed

mandag 16. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra diverse motionsløb i weekenden

Søndag den 15. juni deltog TIF’s løbegruppes 2 særdeles konkurrenceaktive kvinder Arndis Yr Hafporsdottir og Natasja Munch i henholdsvis Københavns Kvindeløb og Aarstidernes løbet. Distancen i Københavns Kvindeløb var 10 km og løbet blev afviklet i og omkring Fælledparken. Med 18:17 på de første 5 km var Arndis et stykke fra PR tempo og holdt derfor en smule igen på den sidste halvdel for at spare kræfter til næste weekends deltagele i Europa Cup for hold i Georgien. Arndis kom i mål på en 8. plads i tiden 37:20, mens Anna Holm Baumeister, Viking Atletik, vandt i fine 34:36.

Aaarstidernes Løbet afvikles på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk og distancerne er 5 og 10 km. Der løbes på en rute kuperet på små skovstier, over marker, åbne vidder og gåådspladsen. Natsaja vandt en sikkers sejr på kvindernes 5 km distance i tiden 21:24 og havde kun 6 mænd foran sig. Kvindenes 10 km blev vindet i 40:27, mens mændenes 5 km og 10 km blev vundet af henholdsvis Erik Zobel i tiden 17:29 og Lasse Storgaard Jacobsen i tiden 34:57.

Resultatlister – Københavns KvindeløbAarstidernes Løbet