Nyhed

onsdag 25. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Super flotte resultater i 3. runde af Baneturneringen i Allerød

3. runde af Baneturneringen blev afviklet tirsdag den 24. juni på Skovvang Stadion i Allerød, hvor Blovstrød Løverne og stævneansvarlig Per le Fevre som altid stod for et rigtig fint stævne. TIF’s løbegruppe var repræsenteret af 6 deltagere og disse blev støttet af et hele 5 mand stort supporter team der havde taget turen til Allerød. Vejret var næste helt perfekt med en lille smule vind som dog lagde sig sidst på aftenen.

Jeppe Sidenius lagde ud med at sæsondebutere i A-heatet på sin nye favoritdistance 1500 m. Til trods for at Jeppe var i front stort set hele løbet og kun fik lidt hjælp på første omgang leverede Jeppe en super løb. Med 2 omgange igen satte Jeppe for alvor fart på og efter en imponerende afslutning kunne Jeppe sikre sig en sikker sejr i tiden 4.06,44. Tiden var ny personlig rekord med over 4 sekunder, og den den bringer Jeppe op fra en plads som nr. 45 på TIF’s alleriders rangliste på mændenes 1500 til nu nr. 32 og tiden placere samtidig Jeppe på en øjeblikkelig 16. plads på den danske rangliste på mændenes 1500 m.

For Claus Damgaard Nielsen var den personlige rekord på 15:05,25 sat tilbage i 2012 ikke inde for rækkevide, men Claus leverede i B-heatet på 5000 m det bedste resultat siden 2005. Claus lå det meste af vejen alene på tredjepladsen i løbet, men formåede alligevel at holde det planlagte tidsskema. Med knapt 1500 m igen nåede et par løbere op og forbi, men med en super afslutning på de sidste 400 m genvandt Claus 3. pladsen i heatet og nåede målstregen i 16.55,99, som er ny klubårsbedste på 5000 m. I 3. heat på 5000 m var både Jens Larsen, Per A. Jørgensen, Natasja Munch og Rafael Arroya Gonzales til start. Jens lagde sig i front lige fra start og lå til en klar forbedring af årsbedste, men desværre måtte Jens udgå, da kræfterne simpelthen slap op. Kort efter måtte også Per opgive, da en gammel skade, som Per optimistisk havde håbet var væk, brød op igen. For Natasja var det saæsondebut på bane og det første alvorlige test efter den meget flotte præstation i Copenhagen Marathon. Selv om det endnu ikke er blevet til så mange interval træningspas efter marathonløbet, så vidste det sig hurtigt, at der stadig var fart i benene. Natasja lå hele vejen med mulighed for at forbedre sin personlige rekord fra sidste år, og med en rigtig god sidste kilometer, lykkedes det Natasja at forbedre sin PR med hele 8 sekunder, så den nu lyder på 19:38,88. For Rafael var det debut i en baneløb, men det kunne bestem ikke ses på præstationen. Rafael lagde som planlagt forsigtigt ud på de første par omgange og øgede derefter stille og roligt tempoet og passerer løber efter løber. Rafael’s tid blev så flot som 19:14,31, hvilket var klart bedre en målsætningen om en tid lige under 20 minutter.

Resultatliste