Nyhed

torsdag 3. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

3 x guld ved de østdanske mesterskaber for veteraner

oest_veteran_2014

Det er efterhånden svært i dansk atletik at finde arrangører til vinterturneringen, baneturneringen, mesterskaber m.m.. En af de relativt få aktive klubber, der hvert år påtager sig et eller flere arrangementer er Fremad Holbæk og den 29. juni afviklede Fremad Holbæk endnu en gang de østdanske mesterskaber for veteraner. Trongårdens IF var repræsenteret af 2 aktive i et stævne, hvor der måske på grund af sommerferien desværre var et meget lavt deltagerantal i mange aldersklasser og øvelser. I aldersgruppen 55-59 år havde Janne Nexø havde desværre ingen modstandere i sine 2 øvelser 100 m og længdespring, og kunne derfor sikkert øge sin efterhånden enorme medaljesamling med endnu 2 guldmedaljer. Trods den manglende direkte modstand levere Janne nogle flotte rigtigt resultater. På 100 m var Janne med 15,43 s kun 3 hundrededele fra sit årsbedste resultat og i længdespring nåede Janne ud på 3,87 m, hvilket er 4 centimeter bedre end hendes årsbedste fra sidste år. På 400 m i aldersgruppen 45-49 år havde Jesper Idorn til gengæld særdeles hård modstand af bl.a. Robin Rich, Københavns IF, der tidlige har vundet flere DM medaljer på 400 m distancen. Med en superpræstation lykkedes det dog Jesper at hive sejren og guldmedaljen hjem. Tiden blev 53,79 s, det er kun 15 hundrededele fra den tid han præsterede ved veteran DM for 2 år siden og kun knapt et halvt sekund fra den danske veteran rekord i aldersgruppen på 53,32 s.

Resultater