Nyhed

tirsdag 22. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 2. etape af Etape Bornholm 2014

2. etape af Etape Bornholm blev afviklet tirsdag den 22. juli på og omkring Bornholms mest kendte badestrand ved Dueodde. I forhold til 1. etape var temperaturen var mere moderat og fik løberne endda lidt afkøling fra en frisk vind.

Programmet lover løb i Dueoddes sand og det blev indfriet! Først løbes en kilometer på stranden og derefter en kilometer i klitter som afløses af knap tre kilometer langs strandkanten. De sidste 1,5 kilometer løbes i klitter med løst sand og kun de sidste 300 meter er på fast underlag. Den samlede distance er 5,8 km.

Thomas Hjorth Hansen og Jens Larsen var igen til start og leverede begge en rigtig god præstation. Thomas forbedrede sin tid fra sidste år med næsten 1½ minut og løb flotte 26:08. Dermed rykkede Thomas rykker frem fra en samlet placering som nummer 161 til 139.
Jens kom i mål lige foran Thomas i 25:59 og han beholdt dermed sin fine placering som nr. 5 i sin aldersgruppe og rykkede en enkelt plads frem i mændenes sammenlagte stilling til nr. 103.

Igen var der masser af publikum på ruten og de kunne blandt se etiopiske Ayantu Abera Demisse og kenyanske William Morwabe gentage førstedagens sejre i henholdsvis 21:38 og 19:47.

Resultatlister