Nyhed

onsdag 23. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. etape af Etape Bornholm 2014

3. etape af Etape Bornholm 2014 blev afviklet onsdag aften den 23. juli på en særdeles kuperet rute rundt i Almindingen, der er Bornholms største skov. Ruten byder på et totalt fald på 51 meter og tilsvarende stigning på 161 meter, som er fordelt over 7,8 kilometer. Oven på gårsdagens løb i tungt sand, var det tiltrængt for løberne at få fast grund under fødderne igen. Den usædvanlige varme sommervejr var endnu en gang hård ved løberne, og der var ved starten 22 grader og let vind.

Thomas Hjorth Hansen løb en fantastisk etape og nåede for første gang i år målstregen før Jens Larsen. Thomas forbedrede sin tid fra sidste år med hele 3 minutter og løb flotte 31:31. Dermed rykkede Thomas frem som nr. 128 samlet hos mændene. Jens, der var har haft problemer med ryg og baglår op til Etape Bornholm, have problemer ned ad bakke. Jens nåede dog med en god finish næste at indhente Thomas og løb 31:48. I den den samlede stilling rykkede Jens en lille smule tilbage og ligger nu nr. 107, mens han formåede at bevare sin flotte placering som nr. 5 i sin aldersgruppe 50-54 år.

Etiopiske Ayantu Abera Demisse og kenyanske William Morwabe vandt begge deres tredje sejr i træk. Ayantu løb 26:52 og William var præcis 3 minutter før i mål. Ayantu fører nu sikkert sammenlagt med 3½ minut ned til Maria Sig, Sparta, mens William kun har ca. ½ minut ned til Henrik Them Andersen, Sparta.

Resultatlister