Nyhed

onsdag 30. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Kæmpe personlig rekord til Jeppe på 800 m

Fremad Holbæk havde påtaget sig opgaven med at arrangere 5. runde af året baneturnering. Den blev afviklet tirsdag den 29. juli på Holbæk Stadion på en pragtfuld men varm sommeraften med svag vind og dermed gode forhold for deltagerne. TIF’s løbegruppe var ferieramt og derfor denne gang kun repræsenteret af en Jeppe Sidenius på 800 m. Til gengæld havde 3 familiemedlemmer, klubkammerat Jens Larsen og den gamle træner valgt at smutte forbi Holbæk Stadion for at heppe, og det viste sig at være et godt valg idet Jeppe leverede en fornem præstation. Jeppe løb i hurtigste heat, hvor han lå i front fra start til mål. Efter 200 m rykkede Jeppe for alvor fra de øvrige og 400 m blev passeret i stadig meget flot løbestil i en tid på ca. 56,7 sekunder. Til trods for det hurtige udlæg og at han lå helt alene formåede Jeppe at holde trykket på anden omgang og endda levere en flot finish, selv om kræfterne naturligvis her var ved at være brugt op. Tiden blev fantastiske 1:55,76 og hvilke var en kæmpestor forbedring på præcis 3 sekunder af Jeppes personlige rekord, der var helt tilbage fra 2011. Med sin nye PR rykker Jeppe hele 21 pladser frem på TIF’s alletiders bedste rangliste på 800 m og ligger nu nr. 18. Jævnfør Statletik rækker de 1:55,76 til en aktuel placering som nr. 13. årets danske rangliste på 800 m og Jeppe, der har vundet flere medalje ved danske ungdomsmesterskaber på distancen, har nu for alvor slået igennem på senior plan på 800 m.

Resultatliste