Nyhed

tirsdag 19. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Sparta Copenhagen Games 2014

Det kombinerede ungdoms- og seniorstævne Sparta Copenhagen Games blev afviklet i weekenden den 16. og 17. august på Østerbro Stadion og TIF’s ungdomsafdeling var repræsenteret af 4 aktive. Selv om vejret med blæst, regn og temperaturer omkring 15. grader bestemt ikke var optimalt, så blev der alligevel opnået mange flotte resultater.

Hos de 9 årige piger forbedrede Nikoline Gesser Graae sin personlige rekord på 40 fra Lyngby Games 2014 med 8 hundrededele og løb 7,63 . Dermed var Nikoline kun 2 hundrededele fra at kvalificere sig til finalen. På 400 m blev Nikoline nr. 6. i tiden 88,81 s, hvilket var 1½ sekund fra PR. I boldkast var alle Nikoline’s 3 forsøg længere end hendes PR på 9,57 m og det længste blev målt til hele 14,68 m, hvilket rakte til en 10. plads.

Flora Chalmer Rasmussen var på 60 m hos de 11 årige piger med tiden 9,19 s i sit indledende heat kun få hundrededele fra PR. Tiden rakte til en plads i finale ,og her blev Flora nr. 5 i tiden 9,32 s. Også i højdespring opnåede Flora en 5. plads og klarede her 1,16 m. I længdespring leverede Flora en meget stabil springserie og nåede i 6. og sidste forsøg ud på 3,92 m. Resultater, der var en tangering af Flora’s personlige rekord fra Lyngby Games, rakte til en meget flot 4. plads.

Tina Bischoff Gellin kvalificerede sig til finalen hos de 16-17 årige piger ved at løbe 13,30 s i sit indledende heat, og i finalen blev Tina nr. 7 med 13,40 s. Tiden i indledende var kun 3 hundrededele fra PR med blev løbet i en medvind på hele 3,6 m/s. Medvind er naturligvis altid godt i sprint, men med en så kraftig og samtidig meget skiftende vind, kan det faktisk nogle gange være svært at finde den rigtige løberytme. I favoritdisciplinen højdespring klarede Tina 1,61 i andet forsøg og sikrede sig dermed end en sejr til samlingen.

Hos de 13 årige drenge havde Tobias Vig-Andersen en travl weekend med deltagelse i hele 5 discipliner. På 80 m var Tobias med resultatet 12,89 s 14 hundrededele fra PR og på 200 m debuterede han med tiden 31,73 s. På 600 m blev Tobias nr. 7. og skar med tiden 2:00,95 sekund næsten 5 sekunder af sin personlige rekord. På 80 m hæk opnåede Tobas en meget flot 4. plads, og også her blev det til PR, idet Tobias med tiden 17,66 s forbedrede sig med ½ sekund. I længdespring nåede Tobias i sit 3. og sidste forsøg ud på 3,64 m, hvilket er Tobias’s klart længste spring udendørs og kun 2 centimeter fra hans indendørs PR fra i vinters.

Resultatliste