Nyhed

torsdag 28. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

2 x PR i 7. runde af Baneturneringen i Allerød

Årets 7. og sidste runde af Baneturneringen blev afviklet tirsdag den 26. august på Skovvang Stadion i Allerød og stævnet udgjorde samtidig indvilgelse af den nyrenoverede stadion. TIF’s løbegruppe af 2 løbere og at dømme af deres resultater var den nye belægning i hvert fald ikke langsommere end den gamle, idet det blev til 2 imponerende personlige rekorder. Rekorderne blev hjulpet godt på vej af næsten helt perfekte vejrforhold samt 2 supportere fra løbegruppen og en højtråbende træner.

På forhånd var der på grund af en nysat stor PR på 5000 m forventninger om en PR til Thomas Hjort Hansen på 3000 m. Thomas’s meldingstid var derfor temmelig ambitiøs og den placerede ham i et hurtigt B-heat. Thomas lod sig ikke rive med af det høje udgangstempo og lå de første par omgange bagerst men løb det planlagte tempo. Herefter begyndte Thomas arbejde sig op igennem feltet med stabile omgangstider på omkring 84 sekunder. Den sidste kilometer blev hård, men det lykkes Thomas at holde det høje tempo og han passerede målstregen i tiden 10:29,01. Tiden er en stor forbedring af den peronlige rekord fra sidste år med hele 29 sekunder.

Jeppe Sidenius havde næst hurtigste tid i A-heatet på 800 m efter Andreas Lommer, Odense Atletik, der have en årsbedste der var godt 1 sekund hurtigere en Jeppes. Den ambitiøse planen var at følge med den hurtigste, rykke forbi og så prøve at vinde, og det gjorde Jeppe så – selv om udgangstempoet var en hel del hurtigere end forventet. Mathias Danielsen, IK Hellas, blæste af sted på fra start med Jeppe lige i hælene. Første omgang blev passeret i en tid lige under 54 sekunder, hvilket med afstand er den hurtigst åbning Jeppe har præsteret og faktisk ikke så lang fra hans officielle PR på 400 m. Med 300 m igen gik Jeppe frem i front, men blev kort efter overhalet af Andreas Lommer. Jeppe hægtede sig dog med det samme på Andreas og med en fantastisk flot afslutning lykkedes det Jeppe at sikre sig sejren med en margin på knapt et ½ sekund. Trods det megahårde udlæg, så lykkedes det at forbedre den personlige rekord med godt et ½ sekund. Med tiden 1.55,22 rykkede Jeppe en enkelt plads frem på TIF’s alletiders rangliste på mændenes 800 m og er nu nr. 17 og på den danske senior årsrangliste på 800 m er Jeppe nu på en meget flot 13. plads.

Resultater