søndag 31. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

2. plads til Natasja på 5 km i Esrum Sø rundt 2014

Søndag den 31. august blev årets udgave af det traditionsrige motionsarrangement Esrum Sø Rundt afviklet i Fredensborg Slotshave og rundt om Esrum Sø. Natasja Munch fra TIF’s løbegruppe deltog på 5 km distancen. Her løbes ad Prinsesse Isabella ruten, som er en 5 km kuperet rundstrækning i slotshaven. Der er en højdeforskel på knapt 40 m mellem højeste og laveste punkt på ruten, så den er bestem ikke hurtig. Natasja sikrede sig med tiden 20:43 en flot 2. plads hos kvinder og var i mål kun 7 sekunder efter vinderen Dorte Gram. Vinderne på mændenes 5 km blev Christian Christensen, FIF, i tiden 18:18. På 10 km distancen gik sejren hos kvinder og mænd til henholdsvis Camilla Helmer Steffensen i tiden 40:45 og Frank Løvendahl, Herning Løbeklub, i tiden 34:50. På 27 km, som også kaldes kongeetapen, vandt Sylvia Kiberenge, Køge Atletik, i tiden 1:43:54, mens EM deltageren på 10.000 m Abdi Ulad, Kortsør Atletik, vandt hos mændene i 1:28:15.