Nyhed

mandag 29. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Greve Atletik’s Afslutningsstævne

2014 udgaven af Greve Atletik’s Afslutningsstævne, som er et kombinerede 2-dages ungdoms- og seniorstævne, der mærker at banesæsonen for alvor er ved at være slut, blev i år afviklet i weekenden den 27. og 28. september. Fra Trongårdens IF’s ungdomsafdeling deltog de to atletikstævnedebutanter Victoria og Alexandra Lykou hos de 12 årige piger, samt Flora Chalmer, der har præsteret en række flotte resultater i år.

På 200 m løb Alexandra 35,10 s, mens Victoria har med tiden 33,22 s var en smule hurtigere. Victoria havde dog også i sit heat, som hun vandt, en medvind på hele 5,2 m/s, mens Alexandra i sit heat måtte nøjes med 0,2 m/s. I længdespring sprang Victoria i tredje og sidste forsøg 3,37 m. Her nåede Alexandra ud på 3,60 m og have alle 3 spring inden for 2 centimeter.

Hos de 10-11 årige piger kom Flora på medaljeskamlen på både 60 m og i højdespring. Flora vandt sit indledende heat på 60 m i tiden 9,13 s og kvalificerede sig dermed til A-finalen. Her løb Flora sig ind på en flot 3. plads med kun 2 hundrededele ned til nr. 4. Tiden blev igen 9,13 s, og dermed tangerede Flora 2 gange på en dag sin personlige rekord på 60 m, som hun satte ved Lyngby Games. I højdespring kom Flora et trin højere op på medaljeskamlen og blev nr. 2 med 1,30 m. Flora fejlfri til og med 1,30 m, hvilket kun var 1 centimeter under hendes kun en uge gamle personlige rekord.

Resultater