Nyhed

mandag 29. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Tre TIF’ere på medaljeskamlen i Griseløbet

Den arrangerende klub SNIK have store udfordringer med at afvikle efterårsudgaven af motionsløbet Griseløbet søndag den 28. september. En nedfalden bro over Helsingørmotorvejen aftenen før sendte nemlig søndag morgen en masse trafik forbi Egebækvej foran Nærum Stadion. Egebækvej benyttes normalt til startområde og alle løbere på 5 og 10 km distancere skal passere Egebækvej på vej i mål. Ved at flytte starten ind på selve Nærum Idrætsanlæg og mande op på antallet af trafikofficials, lykkedes det dog arrangørerne at afviklet alle 3 løb til tiden og uden at deltagerne blev berørt.

Griseloebet_2014_Natasja

Trongårdens IF havde denne gang kun 4 deltagere med, men af disse lykkedes det hele 3 at tilkæmpe sig en tur på medaljeskamlen. På ungdomssiden blev Rebekka Hjulgaard nr. 2 hos pigerne til og med 14 år. Rebekkas til, der rakte en en placering som nr. 6 hos kvinderne, blev 21:20, hvilket er præcis samme tid som Rebekka løb i foråret. Flytningen af starten betød dog at 5 km løbet blev ca. 150 m længere end normalt, så det var en rigtig flot tid af Rebekka. På 10 km var Natasja Munch tvivlsom starter på grund af sygdom i ugen op til løbet, men valgte at løbe og leverede en fint præstation. Natasja løb sig ind på en 3. plads hos kvinderne og tiden 41:56 var Natasja’s tredje hurtigste nogensinde.

Griseloebet_2014_Jeppe

På herresiden var Jens Larsen og Jeppe Sidenius til start på 10 km distancen. Jens er efter rygproblemer og nedsat træningsmængde og intensitet på vej tilbage og brugte løbet om sidste forberedelse inden Eremitageløbet. Jens lagde godt ud, men fik igen problemer og måtte derfor sætte farten ned. Jens fik dog gang i kroppen igen og kunne løbe i mål som nr. 21 hos mændene i udmærkede 40:19. Mellemdistanceløberen Jeppe var lidt på udebane og fik lagt meget hård ud. Det lykkedes dog Jeppe med en flot fighterindsats at holde et godt tempo hele vejen i mål, og han kunne derfor løbe i mål som nr. 3 og sætte personlig rekord med næsten 1½ minut. Tiden blev så godt som 34:07 og dermed rykkede Jeppe op som nr. 31 på TIF’s alletiders rangliste på mændenes 10 km landevej.

På 10 km distancen gik sejren hos kvinder og mænd til de 2 Kenyanere Sylvia Kiberenge og William Morwabe, begge Køge Atletik, der løb henholdsvis 36:22 og 29:44.

Resultatlister