Nyhed

fredag 7. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra motionsløb i weekenden den 1. og 2. november

TIF have 4 løbere til start på ½-marathon distancen i det store motionsløbsarrangement Løberen Skovmaraton, der blev afviklet søndag den 2. november. Efter at have fokuseret på de kortere distance i sommersæsonen var både Thomas Hjoth Hansen og Matasja Munch ude for at teste deres nuværende langdistance form. Begge lagde hurtigt og gik begge efter en forbedring af deres personlige rekord på ½-marathon distancen. Både Natasja og Thomas leverede en rigtig god indsats, men særdeles kuperede og krævende rute kostede mange kræfter og begge nåede derfor målstregen ca. 30 sekunder fra en ny PR men i deres næstbedste ½-marathon tid. Jens Larsen var med som pacemaker hele vejen rundt for Natasja og Jens og Natasja fik begge tiden 1:34:00, mens Thomas fik tiden 1:31:42. Natasja forbedrede sin hidtil bedste tid på ruten med knapt 5 minutter og blev en flot nr. 6. hos kvinderne.

Resultatlister

Søndag den 2. november deltog Per A. Jørgensen i Novo Nordisk Løbet’s november udgave. Per deltog på 5 km distancen og var hurtigste mand i aldersgruppen 50-59 år med tiden 21:36. Per brugte løbet som forberedelse til en vigtig familiedyst på 5 km distancen om 14 dage.

Resultatliste