Nyhed

tirsdag 18. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Personlig rekord til Natasja i HSOK Halvmarathon 2014

I Løberen Skovmarathon missede Natasja Munch sin personlige rekord på ½ marathon distancen med kun 30 sekunder, men allerede 14 dage senere gjorde Natsaja endnu et forsøg for at forbedre sin rekord. Søndag den 16. november var Natasja derfor til start i HSOK Halvmarathon 2014, der løbes på en ud-hjem rute på Nordre Strandvej med start og mål ved Kulturværftet i Helsingør. Vejret var gråt og koldt og en meget kraftig blæst bestemt ikke optimalt. Natasja lagde med vinden i ryggen hurtigt ud på den første halvdel og 10 km blev passeret i 43:15. Turen tilbage blev løbet sammen med en lille gruppe, som efterhånden blev mindre og mindre. Natasja havde igen sin trofaste pacemaker Jens Larsen med og gjorde et stort arbejde for at holde farten oppe i den kraftige modvind på hjemvejen. De næste 10 km blev løbet i tiden 44:06 og det sidste stykke til mål blev farten holdt, således at sluttiden blev 1:32:13 til både Natasja og Jens. Dermed nåede Natasja målsætningen og satte personlig rekord med over 1 minut og rykke 2 pladser frem på TIF’s alletiders rangliste på kvindernes ½ marathon distance så hun nu nr. 6. Natsaja blev en flot nr. 2 hos kvinderne efter svenskeren Anna Burman, der vandt i tiden 1:28:50. Til trods for at Jens var pacemaker for Natasja blev han nr. 17 hos mændene, hvor Allan Dario var hurtigst i tiden 1:15:29. Efter løbet blev der budt på varm kakao og nybagte smurte boller til alle deltagere.

Resultatlister – kvindermænd

Fotos – Kurt JørgensenMichael Hyllested