Nyhed

mandag 1. december

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra første indendørsstævne i Hvidovre

Søndag den 30. november deltog 4 aktive fra TIF’s undomsafdeling i vintersæsonens første indendørststævne i atletik hallen på Hvidovre Stadion. Hos de 8-9 årige piger var der stævnedebut til Sofie Langtved Pallisgaard, mens Nicoline Graae debuterede allerede sidste vinter. På 50 m forbedrede Nicoline sin tid fra sidste vinter med et ½ sekund til tiden 9,31 s og var kun en enkelt hundrededel fra at kvalificere sig til finalen. Sofie fik en fin debut med tiden 9,81 s på 50 m og 2,87 m og en 9. plads i længdespring. Nicoline var også med i længdespring og her sikrede hun sig en flot 3. plads med et spring på 3,16 m. Resultatet var en forbedring af hendes hidtil bedste resultat fra Lyngby Games 2014 med hele 26 centimeter. Dagens anden tredjeplads opnåede Nicoline i spydkast. Indendørs kastes med skumspyd og Nicoline sendte spyddet ud på 10,70 m.

Hvidove_inde_1_001

Hos de 12-13 årige drenge havde Oscar Langtved Pallisgaard en særdeles travl søndag, idet have deltog i hel 5 forskellige konkurrencer. På 50 m, hvor Oscar havde øvelsesdebut, blev han nr. 4 i tiden 8,78 s. I højdespring blev det til 1,00 m og i kuglestød, hvor der i aldersgruppen stødes med 3 kg kugler, satte Oscar personlig rekord med et stød på 5,90 m. I længdespring og spydkast deltog både Oscar og Sebastian Stejlgaard, der var med i sit kun andet atletikstævne. Oscar sprang 3,30 m i længdespring, hvilket rakte til en 5. plads. Sebastian var lige efter med 3,29 m og forbedrede sig dermed 13 centimeter i forhold til hans første konkurrence i september. I spydkast blev Sebastian nr. 3 med et kast på fine 18,43 m, men Oscar på fjerdepladsen kastede 16,40 m. Sebastian’s kast var mere en 3 meter længere end hans resultat udendørs i september, men resultater indendørs og udendørs er dog ikke umiddelbart sammenlignelige, da der indendørs kastes med skumspyd. Resultaterne fra 50 m, kuglestød og længdespring udgjorde tilsammen konkurrencen i 3-kamp og her blev Oscar nr. 3 hos de 12-13 årige drenge.

Resultatertrekamp