Nyhed

søndag 4. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de seneste 2 Sparta motionsløb

Rigtigt mange løbere afslutter året med en sidste løbetur i et af de mange nytårs motionsløb nytårsdag den 31 december. Et af disse er Sparta’s Änglamark Nytårsløb, og her var Søren-Nikolaj Rasmussen og Jens Larsen til start. I det store arrangement er det muligt at løbe enten 2 km, 5 km 10 km eller ½ marathon. Søren-Nikolaj havde valgt 5 km distancen i et forsøg på at slette en gammel personlig rekord helt tilbage fra marts 2008. På dagen skiftede Jens for ikke at overbelaste bentøjet fra 10 km til også at løbe 5 km. Jens vandt med en slutspurt den interne klubkonkurrence med et par meter foran Søren-Nikolaj, men begge fik registreret tiden 19:25. Dermed forbedrede Søren-Nikolaj sin PR på 5 km landevej med over 1 minut.

Jens var til start igen den 4. januar, hvor Sparta arrangerede Marathontest 1, hvor distancen er 10 km. Med både vind og kulde var forholdene ikke helt optimale, men til gengæld skinne solen under hele løbet på de i alt 1678 deltagere. Jens løb er meget veldisponeret løb med meget stabile kilometertider lige under 4 minutter pr. kilometer. 5 km bleve passeret i tiden 19:44 og Jens passerede målstregen i tiden 19:25. Tiden var Jens’s hurtigste tid på 10 km i knapt 4 år og den rakte til en 6. plads i klassen mænd 50-54 år. Michael Jeppesen, Sparta, var hurtigst hos mændene i tiden 32:47, mens klubkammeraten Malene Munkholm var hurtigst hos kvinderne i tiden 36:36.

Resultatliste – Änglamark Nytårsløb 2015

Resultatliste – Nike Marathontest 1