Nyhed

tirsdag 13. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Natasja nummer 4 på 10 km i 3. afdeling af Frost Cup

3. afdeling af Frost Cup 2014/2015 blev afviklet søndag den 11. januar i Utterslev Mose med Degnemoseløberen og Events4u som arrangører. Der blev løbet på en 5 km lang og flad rundstrækning, men da der løbes på både asfalt, bløde grusstier og en smule græs er ruten ikke blandt de hurtigste på denne årstid. Fra Trongårdens IF deltog Natasja Munch og lige som i de 2 første runder var Natasja med helt fremme på kvindernes lange distance, som i 3. afdeling var på 10 km. Natasja passerede 5 km i tiden 20:41 og løb i mål som nr. 4. hos kvinderne i tiden 41:47. Hurtigst hos kvinderne var Anna Westergaard, Sparta, i tiden 38:46, mens Casper Strecke Skovgaard, Tri4, vandt hos mændene i tiden 34:42.

Resultatlister