Nyhed

søndag 19. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Klubben,Træning

Stillingsopslag – Ungdomstrænere søges til Trongårdens IF

Trongårdens IF tilbyder atletiktræning for en stadig voksende ungdomsafdeling mandag og onsdag fra 16.30 til 18.00 (børn fra og med 9 år) samt torsdag fra 16.30 til 18.00 for mikro-hold (børn 5-8 år).

Til at sikre den fortsatte udvikling af ungdomsafdelingen søger Trongårdens IF en chefungdomstræner samt en ungdomstræner, der skal supplere den nuværende trænerstab.

Ansvarsområderne er som følger:

Chefungdomstræneren har det overordnede ansvar for at koordinere og planlægge ungdomstræningen i Trongårdens IF med gode muligheder for at sætte sit eget præg på tingene. Som chefungdomstræner forventes man at koordinere og tage hånd om stævne tilmelding og deltagelse, samt sikre samarbejdet med de øvrige ungdomstrænere, forældre og bestyrelse. Chefungdomstræneren træner børnene minimum 2 gange pr. uge (og gerne 3), og må meget gerne deltage i planlægning og udførsel af sociale arrangementer.

Ungdomstræneren gennemfører den daglige træning (1-2 gange pr. uge) i samarbejde med chefungdomstræneren og de øvrige ungdomstrænere på basis af de generelle retningslinjer udarbejdet af chefungdomstræneren. Typisk koordineres ungdomstræningen således at ungdomsgruppen inddeles i aldersgrupper og/eller discipliner, og der forventes en god grad af selvstændighed. Vi forventer at ungdomstræneren er villig til at tage med til stævner og deltage i sociale arrangementer sammen med børnene. Stillingen vil være velegnet til en yngre ”førstegangs” træner.

Ansættelsesforhold efter aftale. Trongårdens IF kompenserer for både træning og deltagelse til stævner efter aftalte takster. Trongårdens IF er også indstillet på at sikre relevant uddannelse og kompetenceudvikling.

Er du interesseret i at høre mere, så send gerne en motiveret ansøgning inklusive en beskrivelse af din hidtidige erfaring med Atletik og ungdomstræning til bestyrelsen@tif.dk