Nyhed

søndag 6. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de seneste afdelinger af Baneturneringen

Per A. Jørgensen deltog onsdag den 2. september i BT12, der blev arrangeret af Fremad Holbæk, som gennem mange år har været en trofast arrangør af afdelinger af Baneturneringen. Målsætningen for Per var inden sæsonstart en tid på 5000 m under 20 minutter, men blandt andet to fiberskader i sommers har kostet en del træning og derfor var årsbedste stadig 20.19,98 fra midt i maj. I Holbæk lagde Per hård ud med 3.48 på de første 1000 m og derefter lykkedes det at holde et tempo omkring 4 minutter/km. Per måtte arbejde meget hård til sidst, men det lykkedes ham at holde tempoet helt til målstregen, som blev passeret i flotte 19.44,67. Tiden var Per’s hurtigste på 5000 m distancen siden 2003.

Det var også TIF’ere i aktion på 5000 m distancen i BT9, der blev afviklet på Snekkersten atletikstadion den 30. juli, hvor Helsingør Atletik var arrangør. Her var Thomas Hjorth Hansen til start og havde Claus Damgaard Nilesen med som pacemaker. Thomas har i sommers afsluttet sin uddannelse på DTU og måtte derfor nedprioritere løbetræningen en del. Dette kunne dog ikke ses på udgangstempoet, idet der blev lagt ud i PR tempo. Med Claus som perfekt pacemaker og indpisker, så lå Thomas stadig til en personlig rekord efter 4000 m, men på den sidste kilometer slap kræfterne op. Thomas kæmpede med alt hvad han havde og kom i mål i den imponerende tid 18.24,92, som kun var 6 sekunder fra hans supertid fra sidste år.

Resultatliste – BT12
Resultatliste – BT9