Nyhed

søndag 15. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot sæsonstart af Jeppe på 1500 m

Jeppe Sidenius deltog lørdag den 14. maj i 3. runde af årets Baneturnering i Allerød, hvor Blovstrød Løverne som sædvanlig stod for et glimrende arrangement. Det eneste som arrangørerne ikke have helt styr på var vejret, som efter et par dejlige varme uge, var relativt koldt og ikke mindst temmelig blæsende. Jeppe deltog i A-heatet på 1500 m i et stærkt felt. Jeppe kom på grund af skader sent i gang med vintertræningen og har endnu ikke påbegyndt den specifikke mellemdistancetræning, og det var Jeppes første start på 1500 m i 19 måneder efter en 2015 sæson helt uden baneløb. Derfor var målsætningen at få en konkurrence i benene og se hvordan formen var – og det viste sig at den var rigtig god. To mand lagde fra land med det samme, mens Jeppe lå i en gruppe på 5 mand og passerede 400 m i en tid lige over 63 sekunder. Herefter gik tempoet en smule ned i gruppen, men med ca. 300 m igen rykkede Jeppe frem og sluttede som nr. 4. Jeppe tid blev fine 4:04,16 og der er Jeppe næsthurtigste tid på 1500 m og kun 1 sekund fra hans personlige rekord. Vinder blev Andreas Lindgreen, Sparta AM, der til trods for at han løb alene i den kraftige vind løbe fine 3:54,35.

Resultatlister