Nyhed

lørdag 27. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot præstation af Jens Larsen i Marselisløbet

Jens Larsen deltog lørdag den 27. august i Århus i Marselisløbet, som er blevet afholdt siden 1972. Jens deltog på den klassiske 12 km distance, der løbes på en krævende og kuperet rute langs vandet og gennem Marselisborgskoven. Der startes i 3 meters højes, det højeste punkt på ruten er 93 meter, og i alt skal 221 højdemeter forceres. Til trods for lidt forkert vejvisning udervejs, så nåede Jens målstregen i fine 48:13. Tiden rakte til en placering som nummer 15. hos mændene og som nr. 2 i sin aldersgruppe 50-54 år. Hurtigst hos mændene på 12 km distancen blev Frank Wolff i tiden 34:48, mens Mia Nørby Pladsbjerg var hurtigst hos kvinderne i tiden 41:12.

Resultatlister