Nyhed

lørdag 27. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Super resultat af Wilhelm Kopp i højdespring

Wilhelm Kopp deltog torsdag den 25. august i pointstævne nr. 7 på Frederiksberg Stadion, hvor Frederiksberg IF var arrangør. Knapt 2 uger tidligere havde Wilhelm med resultatet 1,63 m sat personlig rekord i højdespring og samtidigt erobret førstepladsen på årets danske rangliste for 12-13 årige drenge, men han dog misten igen ugen efter. Til trods for at Wilhelm måtte arbejde lidt med teknikken undervejs og have en nedrivning både på starthøjden 1,48 m, samt 1.55 og 1.58 m, så havde han en super aften. 1,61 m blev klaret i første forsøg og 1,64 m og dermed ny PR blev klaret i tredje forsøg. Den rekord lykkedes det Wilhelm at forbedre til 1,66 m, som også blev klaret i tredje forsøg. Dermed sikrede Wilhelm sig en sikker sejr hos de 12-13 årige drenge i en højdespringskonkurrence, hvor han i alt sprang hele 20 gange. De 1,66 m var også nok til at generobre førstepladsen på årets danske rangliste i højdespring for 12-13 årige drenge.

Resultatliste