Nyhed

søndag 28. august

Af webmaster
Under Arrangementer,Ikke kategoriseret

Internt klub stævne for ungdom den 12/9 og 14/9

Trongårdens IF’s ungdomsafdeling afholder mandag d. 12/9 og onsdag d. 14/9 et internt klub stævne for ungdom. Stævnet bliver afviklet i den normale træningstid – dvs. mandag og onsdag fra kl. 17:00 til 18:30.
Disse to dage vil man skulle løbe, springe og kaste i følgende fem discipliner:

  • 60-100 M – afhængig af aldersgruppe
  • 400 M
  • Længdespring
  • Kuglestød
  • Boldkast/spydkast – afhængig af aldersgruppe

For at få et overblik over antal atleter og deres respektive aldersgruppe, bedes alle gå ind og tilmelde sig på Google dokument link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BLfaBR8qfGZbk2orWRlgiRM7XMg9oJFOQf8jG-3Wm0Q/edit?usp=sharing

For at få afviklet stævnet har vi behov for hjælp fra forældre. Det drejer som om 6 medhjælpere mandag d. 12/9 og 6 medhjælpere onsdag d. 14/9. Har I tid bedes I ligeledes skrive jer på, på Google dokumentet. Det er selvfølgelig muligt at være medhjælper begge dage. Medhjælpere skal hjælpe til med opmåling samt tidtagning.

M.v.h. Træner teamet