torsdag 22. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra CopenHagen Half Marathon

Blandt de i alt 19.089 startende løbere i CopenHagen Half Marathon søndag den 18. september var TIF’s løbegruppe repræsenteret af en enkelt løber. Det var Jens Larsen, der løb sit tredje halvmarathon i år. Vejrforholdene var perfekte til hurtige tider hvilket også kunne ses på de meget hurtige vindertider. Hos kvinderne vandt Hiwot Gebrekidan Gebremaryam fra Etiopien i tiden 1:08:00, mens James Mwangi Wangari fra Kenya vandt hos mændene i ny løbsrekord 59:07, og her var der hele 7 løbere under 1 time. Jens leverede som sædvanligt en meget stabil indsats og meget konstant tempo hele vejen. Langsommste 5 km split tid var den første på 20:45, men her var det på grund af de mange deltagere heller ikke muligt at løbe helt frit. Også hen over året har Jens været meget stabil i det sluttiden blev fine 1:26:51 og dermed var Jens 4 hundrededele langsommere en årbedste fra BT halvmarathon i foråret og 23 hundrededele hurtigere en sin langsommste halvmarathontid i år. Tiden rakte tin en placering som 635 blandt de i alt 19.089 startende løbere. Bedste dansker hos mændene blev Thijs Nijhuis, Viborg Atletik & Motion, i tiden 1:05:57, mens hurtigste danske kvinde var Louise Langelund Batting, Aarhus 1900, i tiden 1:15:18.