onsdag 14. december

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Hvidovre Indoor 1

Søndag den 4. december startede TIF’s ungdomsafdeling vintersæsonens konkurrenceaktivitet. Her deltog Liva og Julius Christoffersen samt Caroline Vilstrup i Hvidovre Indoor 1 i Atletik hallen på Hvidovre Stadion. For både Liva og Caroline var det deres allerførste atletiksstævne, mens Julius, der startede med atletik i 2015, var med sit første indendørsstævne. Atletik hallen i Hvidovre giver kun mulighed for at løbe den lidt usædvanlige sprintdistance 50 m. Liva løb i sit debutløb 9,86 s og blev dermed nr. 9 hos de 8-9 årige piger på 50 m. Julius deltog på de 10-11 årige drenges 50 m distance og vandt sit indledende heat i fine 7,82 s. Dermed kvalificerede Julius sig til finalen, hvor han formåede at forbedre sin tid med 4 hundrededele til 7,78 s og løbe ind på en meget flot 2. plads. Caroline havde en travl søndag, idet hun deltog på både 50 m og i længdespring og kuglestød hos de 10-11 årige piger. På både 50 m og i kuglestød blev Caroline nr. 4. med henholdsvis 8,15 s og 5,89 m. I længdespring var der stor variation på længderne for Caroline, men i 2. forsøg ramte Caroline bare helt rigtigt og nåede ud på hele 3,64 m, hvilket rakte til en flot 3. plads bland de i alt 14 deltagende piger. Det blev også til en samlet 3. plads i 3-kamp konkurrencen for de 10-11 årige piger, hvor placeringerne for 50 m, længdespring og kugle tæller med.