Nyhed

fredag 26. maj

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra pointstævne for ungdom i Hillerød

Onsdag aften den 17. maj deltog 5 drenge fra Trongårdens IF’s ungdomsafdeling i et pointstævne for ungdom på Hillerød Stadion. Her stod FIF Hillerød Atletik endnu engang for et lille, hyggeligt og velorganiseret stævne.

Valdemar Kopp deltog både på 60 m, længdespring og kuglestød hos de 10-11 årige drenge og havde en fantastisk aften med 3 personlige rekorder, 2 andenpladser og 1 tredjeplads. I længdespring satte Valdemar PR med 23 centimeter og nåede ud på 3,62 m. I kuglestød satte Valdemar PR i alle 4 forsøg og sluttede af med at sende den 2 kg tunge kugle ud på hele 8,08 m. På 60 m snublede Valdemar lidt i starten, men til trods for det, så forbedrede han sin PR med over 3 tiendedele og løb 10,01 s. Hos de 1-13 årige drenge var Benjamin Stejlgaard med til sit allerførste atletikstævne. Benjamin deltog hos de 12-13 årige drenge i både længdespring og kuglestød og fik en rigtig fin debut med 5,39 m i kuglestød og 3,34 m i længdespring.

Hos de 14-15 årige drenge var både Benjamin bror Sebastian, Valdemars bror Wilhelm, samt Lauge Rasmussen til start. Wilhelm har stadig problemer med tilløbet i sin favoritøvelse, men klarede denne gang begyndelseshøjden på 1,50 m. Til gengæld satte Wilhelm personlig rekord på både 100 m og i kuglestød og blev nr. 2 i begge øvelser. På 100 m forbedrede Wilhelm sin PR med knapt 2 tiendedele og løb 13,09 s og i kuglestød sendte han den 4,0 kg tunge kugle ud på hele 9,48 m og forbedrede dermed sin PR med over en ½ meter. I længdespring nåede Sebastian ud på hele 4,61 m i sit sidste forsøg og sikrede sig 1. pladsen i konkurrencen. Resultatet var en kæmpestor forbedring af Sebastians personlige rekord fra sidste år med næste en hel meter! Sebastian debuterede også på 800 m, hvor han blev nr. 3 i fine 2:35,64. Lige foran sig havde Sebastian Lauge, der leveret et meget flot løb og med tiden 2.29,73 skar knapt 10 sekunder af sin personlige rekord fra sidste år.

Resultatliste