Nyhed

lørdag 27. maj

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra 1. runde af Mastersturneringen Sjælland-nord

Trongårdens IF deltog tirsdag den 23. maj i 1. runde af Mastersturneringen Sjælland-nord. Her var TIF’s veteranhold, der desværre var ramt af skader og sygdom, oppe imod Ballerup AK, Ben Hur, Bagsværd AC og de tog sammebragte hold FIF Hillerød Atletik/Helsingør Atletik og Glostrup IC/IK Hellas IF. Traditionen tro så havde FIF Hillerød Atletik påtaget at stå som arrangør og Hillerød Stadion er efterhånden ved at være vores veteraners hjemmebane.

Som altid gik holdleder Frank Larsen forrest og tog sig af 3 kasteøvelser. I både hammerkast, kuglestød og diskoskast leverede Frank sit bedste kast i fjerde og sidste runde, og det hang måske lidt sammen med at Frank ikke rigtigt er blevet set på træningsbanerne de sidste par år. På den baggrund leverede Frank endnu en gang nogle rigtig, rigtig flotte resultater og samlede i alt 1926 point sammen til holdet og scorede 754 point i favoritøvelsen hammerkast. I kuglestød og hammerkast, hvor redskabsvægten i Frank’s aldersklasse 60-64 år er 5 kg, opnåede Frank 9,27 m og 36,09 m, mens Frank sendte den 1 kg tunge diskos ud på 25,85 m. Den sidste kasteøvelse spydkast tog Mogens Maltby sig af og i hans aldersklasse 55-59 år er redskabsvægten 700 g. Mogens sendte allerede i første forsøg spyddet ud på 38,34 m. Det var konkurrencens 3. længste kast og rakte til fine 721 point. De 38,34 m var faktisk ca. ½ meter længere en sidste Mogens kaste spyd for 2 år siden. Mogens tog sig også også af højdespring, hvor han klarede alle højder til og med 1,35 m i fin stil.

TIF’s mellem/lang løbegrupper var repræsenteret af Jens Larsen og Per A. Jørgensen. Jens løb 5000 m, og selv om han kom til at løbe helt alene alle 12½ omgang, så leverede han en fin indsats med tiden 19.11,76. Per stille op på de for ham temmelig uvante øvelser 100 m, 400 m og længdespring. På 100 m løb Per 16,11 s og resultatet i længdespring, der var Per’s første registrerede længdespringsresultat i TIF’s resultatdatabase, blev 3,48 m. Per var lidt nervøs inde 400 m starten og mente ikke at han kumme komme meget under 80 sekunder. Der var der dog ingen grund til, idet han til trods for både 100 m og længdespring i benene løb fine 69,32 s. I alt indsamlede Per 1052 point til holdet.

Det samlede antal point for TIF blev 4869 point, og dermed endte holdet på sidstepladsen mens FIF Hillerød Atletik/Helsingør Atletik vandt 1. runde med 9106 point. Holdet havde dog huller på på 1500 m, stangspring og 1000 m stafet og der er “veteranpotentiale” i klubben til at være med helt fremme, hvis det skulle lykkes at stille i allerstærkeste opstilling.

2. runde af Mastersturneringen Sjælland-nord afvikles den 13. juni, så hvis du er kvalificeret til at være med på holdet – dvs gammel nok 🙂 – så reserver allerede nu tirsdag aften den 13. juni.

Resultatliste