Nyhed

fredag 9. juni

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra UP stævne på Østerbro Stadion

Trongårdens IF’s ungdomsafdeling havde torsdag den 1. juni 4 aktive til start i Ungdoms Pointstævne nr. 5, der blev afviklet på Østerbro Stadion med Sparta som arrangør. I kuglestød hos de 10-11 årige drenge blev Valdemar Kopp en flot nr. 2 med et stød på 7,97 m. Resultatet var kun 9 centimeter fra hans knapt 14 dage gamle personlige rekord. Hos de 12-13 årige drenge deltog Benjamin Stejlgaard i sit kun andet atletikstævne. Benjamin sprang længedespring og nåede ud på 3,09 m. Det var en smule kortere en resultatet fra han første stævne, men her havde han også haft en medvind på 0,9 m/s og på Østerbro var der en modvind på -0,9 m/s. På 400 m hos de 14-15 årige var både Lauge Rasmussen og Sebastian Stejlgaard til start. Lauge og Sebastian have en hård kamp om 2. og 3. pladsen. Det blev Lauge der nåede målstregen først i tiden 63,01, mens Sebastian, der debuterede på 400 m distancen, var mindre en et sekund efter i tiden 63,82 s. Lauge’s tid var en forbedring på godt 3½ sekund af hans personlige rekord fra sidste år og er klubårsbedste på 400 m distancen.

Resultater