Nyhed

onsdag 14. juni

Af webmaster
Under Resultater

Flot 2. runde af Mastersturneringen for TIF’s veteraner

TIF’s veteraner (bemærk at man er veteran allerede fra man fylder 30 år 🙂 ) deltog tirsdag aften i 2. runde af Mastersturneringen på Ballerup Atletik Stadion, hvor Ballerup AK var arrangør. Her var holdene fra både gruppen Sjælland-syd og Sjælland-nord samlet og med i alt 17 hold til start, så var der masser af aktivitet på Ballerup Atletik Stadion.

Holdleder Frank Larsen, Per A. Jørgensen, Mogens Maltby og Jens Larsen havde alle gjort det så godt i første runde at der var genvalg til alle i de samme øvelser som sidst, og desuden var holdet denne gang forstærket med Sverre Vange i stangspring samt Claus Damgaard Nielsen og Karen Wonsyld på 1500 m. Sverre gik ind i stangspringskonkurrencen uden et eneste træningsspring i år, idet stangspringsanlægget stadig ikke er sat op på Lyngby Atletikstadion. På den gamle rutine klarede Sverre dog 2,50 m i tredje forsøg, hvilket gav 411 point. Herefter valgte Sverre at skåne kroppen for yderligere spring. Efter pause på 5 år var det dejligt at se Karen tilbage i TIF’s klubdragt og hun leverede en fin indsats på 1500 m, hvor hun løb 6.09,36 hvilket gav 426 point. Karen blev dog pointmæssigt overgået af Claus, der blev en flot nummer 3 i 1500 m konkurrencen med tiden 4.51,84 og scorede 572 point. Det var faktisk personlig rekord til Claus, idet Claus til trods for en efterhånden lang løbekarriere og masser af konkurrencer aldrig tidligere havde prøvet kræfter med 1500 m distancen. Vinder af 1500 m blev Ivano Castelli, der i enårrække var en del af TIF’s løbegruppe og også en meget vellidt ungdomstræner. Ivano løb fine 4.34,17, men han er også kun i den yngste veteranklasse 🙂 .

Per sparede benene lidt i længdespring og tog kun et enkelt spring, som blev målt til 3,25 m. Til gengæld, så var han på 100 m 3 hundrededele hurtigere en i første runde og løb 16,08 s. Per er egentlig mellemdistanceløber og var derfor på 400 m lidt mere på hjemmebane. Her løb han fine 67,89 s, hvilket var en forbedring fra første runde med 1½ sekund og det hurtigste han har løbet på distancen i 3 år . I alt scorede Per 1047 point med den støret score på 400 m hvor tiden rakte til 489 point.

Mogens gentog bedriften fra første runde og klarede 1,35 point i højdespring, hvilke gav fine 630 point og holdets tredjehøjeste point score. Mogens havde også holdets andenhøjeste pointscore, idet han opnåede 733 point i spydkast. Her sendte han det 700 g tunge spyd ud på 38,93 m, hvilket var over en halv meter længere end i første runde. Jens havde en rimelig hård aften på 5000 m, idet der var rigtigt meget vind. Jens fik godt hjælp de første 2/3 del af løbet med løb alene de sidste 1/3 del. Med en god finish, så lykkedes det Jens at forbedre sin tid fra første runde med mere en 10 sekunder. Tiden blev 19.01,40 og den rakte til en 562 point og er ny klubårsbedste på distancen.

Frank tog sig af diskostkast, hvor redskabsvægten i Franks aldersgrppe 60-64 år er 1 kg samt hammerkast og kuglestød, hvor redskabsvægten er 5 kg. I kuglestød stødte Frank denne gang 8,44 m og scorede her fine 604 point. I hammerkast fik Frank kun målt et enkelt forsøg, men med 35,44 m, så opnåede holdlederen selv holdets højeste score med 740 point. I diskostkast blev Frank bedre fra kast til kast og i fjerde og sidste forsøg sendte han diskossen ud på 26,00 m. Det rakte til 506 point og en forbedring fra første runde med 15 centimeter.

Den samlede pointscore for TIF blev 5805 point og dermed scorede holdet hele 936 point flere end i første runde. Med en flot anden runde blev AIK/Amager AC samlet vinder efter de 2 runder med ialt 17955 point.

Resultatliste (foreløbig)