Nyhed

søndag 25. juni

Af webmaster
Under Resultater

3 medaljer til Trongårdens IF ved DM Masters

I weekenden den 24. og 25. juni blev de danske mesterskab for masters (veteraner) afholdt på Greve Stadion med Greve Atletik som arrangør. Fra Trongårdens IF deltog Mogens Maltby i højdespring og spydkast i aldersgruppen 55-59 og Michael Pedersen Skovlund på 800 m i aldersgruppen 40-44 år. Man kunne igen i år godt ønske sig et større deltagerantal, men for både Mogens og Michael var der kamp om medaljerne i deres øvelser.

Mogens var i halvfjerserne en rigtig dygtig 10-kæmper og hans personlige rekord i højdespring er 1,91 m, mens han har klubrekorden med de gamle spyd på 75,10 m og er nr. 2 ranglisten med de nye spyd med 66,48 m. Til trods for at vejret var både køligt og blæsende var Mogens rigtigt god springende i højdespringskonkurrencen, hvor der var hel 7 deltagere. Mogens klarede 1,46 m i første forsøg, men fik i forbindelse med springet en forstrækning i det ene ben og måtte derfor afbryde konkurrencen. De 1,46 m, der var en forbedring af hans årsbedste med 11 centimeter, var dog nok til at sikre Mogens en flot sølvmedalje. Til trods for skaden var Mogens en times tid senere til start i favoritøvelsen spydkast, hvor der i aldersgruppen kastes med 700 g spyd. Selv om Mogens var generet af skaden, så lykkedes det ham at få noteret 2 kast. Det længste var på 35,91 m og det var 3 meter fra hans årsbedste, men langt nok til at sikre ham dagens anden sølvmedalje.

For Michael var det sæsondebut og samtidig hans debut i Trongårdens IF’s klubdragt. Michael lagde lidt forsigtigt ud på første omgang og lå her nr. 4 i aldersgruppen. Med 300 m igen rykke Michale op på 3 pladsen, men kom samtidig til at ligge alene i den kraftige vind på modsatte langsiden. Med en flot finish lykkedes det Michael at løbe bronzemedaljen hjem i tiden 2.18,67.

Resultater