Nyhed

onsdag 28. juni

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra det femte stævne i årets baneturnering i Bagsværd

Det femte stævne i årets baneturnering blev afviklet torsdag den 27. juni på Bagsværd Stadion, hvor Baneturneringen sammen med Bagsværd Atletik Club, der er en trofast baneturneringensarrangør, stod for stævnet. Sommervejret har ind til nu været temmelig ustadigt, men arrangørerne og deltagerne var heldige med vejret, idet torsdag aften på Bagsværd Stadion var en dejlig lun sommeraften med svag vind.

På grund af to sene afbud var Per A. Jørgensen og Asbjørn Eller Skaarup alene om at repræsentere TIF’s løbegruppe denne gang, og de sæsondebuterede på henholdsvis 1500 m og 5000 m. For Asbjørn var det oven i købet første gang hans skulle prøve kræfter med en 5000 m på bane, og hans kun andet baneløb. I 5000 m A-heatet kom Asbjørn fra start til at ligge i en 5 mands gruppe, som løb meget stabile opgangstider på ca. 77 sekunder, og Asbjørn var flere gange med fremme for at hjælpe med at holde tempoet oppe. Gruppen lå længe med gode muligheder for at løbe under 16 minutter, men med godt 3 omgange igen begyndet det høje tempo at kunne mærkes for Asbjørn, men han kæmpede sig flot i mål i tiden 16.17,65, som er ny klubårsbedste på 5000 m. Per åbnede optimistisk på 83½ s på første omgang, og det kom til at koste til sidst. Lige som Asbjørn som kæmpede Per med alt hvad han havde på dagen og kom i mål i tiden 5.36,55. Hurtigste løber på 5000 m blev Patrick Lees, Runners United, i tiden 15.07,14, mens den hurtigste på 1500 m blev Peter Gerner Ejersbo, Odense Atletik, i fine 3.53,06.

resultater