Nyhed

søndag 27. august

Af webmaster
Under Resultater

Dansk mesterskab til Wilhelm Kopp i højdespring

De Danske Mesterskaber for ungdom blev afviklet i weekenden 26. og 27. august på Hvidovre Stadion med Dansk Atletik Forbund og Hvidovre Atletik og Motion som arrangører. Wilhelm var alene om at repræsentere Trongårdens IF i år, men det gjorde han til gengæld på helt fremragende vis. Før mesterskaberne var Wilhelm på en delt 1. plads på ranglisten for de 14-15 årige drenge i sin favorit disciplin højdespring, men Wilhelm har haft en del knæproblemer og har derfor ikke kunnet træne og konkurrerer optimalt i år. Det kunne man dog heldigvis ikke se lørdag på Hvidovre Stadion, hvor Wilhelm sikrede sig sit første danske mesterskab i helt suveræn stil. Wilhelm gik ind i konkurrencen som sidste mand på højden 1,61 m og han klarede samtlige højder til og med 1,82 m i første forsøg. Dermed vandt Wilhelm med 6 centimeter ned til nærmeste konkurrent og forbedrede sin personlige rekord med hele 9 centimeter. De 1,82 m er det bedste højdespringsresultat i Trongårdens IF i de sidste 15 år.

Søndag deltog Wilhelm i længdespring til trods for at han har trænet meget lidt længdespring i sommer. Her blev det til blev det til en fin 9. plads med et spring på 5,16 m i første forsøg. Resultatet var 20 centimeter fra Wilhelm’s PR som han satte i sin hidtil eneste længdespringskonkurrence tilbage i maj måned.

Resultatliste