Nyhed

mandag 18. december

Af webmaster
Under Resultater

Flotte resultater i Hvidovre Indoor 1 af søstrene Viola og Thea

Søndag den 17. december deltog de 2 søstre Viola og Thea Lei Hansgaard i indendørsstævnet Hvidovre Indoor 1 i atletikhallen på Hvidovre Stadion. De to piger har tidligere konkurreret for Holte Atletik, men det var først gang at de var til start for Trongårdens IF. I aldersgruppen 12-13 år debuterede Thea på 50 m distancen med tiden 7,60 s og kvalificerede sig dermed til A-finalen,. Her blev hun en flot nr. 3 i tiden 7,61 s. I længdespring nåede Thea ud på 4,46 m, hvilket kun var 11 centimeter fra hende PR sat udendørs i sommers og rakte til en 4. plads. I kuglestød blev Thea en meget flot nr. 2 med et stød på 10,81 m., hvilket var en forbedring af Thea’s personlige rekord med hele 73 centimeter. Viola deltog i aldersgruppen 8-9 år, hvor hun deltog i 3 øvelser og vandt dem alle 3! På 50 m hæk med løb Viola 12,00 s, og i højdespring klarede hun 1,10 m. I kuglestød havde 3 rigtigt gode forsøg og det længste blev målt til 7,07 m, hvilket var en stor ny personlig rekord.

Resultatliste