mandag 8. januar

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra 3. runde af Vinterturnering Øst for ungdom

3. runde af Vinterturnering Øst for ungdom blev afviklet lørdag den 6. januar og Trongårdens IF’s ungdomsafdeling var repræsenteret af 8 løbere. Helsingør Atletik stod for et fint arrangement og de have lagt den ca. 1 km lange cross rute, der skulle gennemløbes enten 2, 3 eller 4 gang, i en mindre park. Ruten har heldigvis ikke når så mudret, som i de 2 første runder, men stadig udfordrende med bl.a en lang græsbakke midt på ruten.

Hos de 12-13 årige piger var hele 5 TIF’ere til start og de løb ca. 3 km. Thea Lei Hansgaard og Nikoline Gesser Graae løb i mål samtidigt i tiden 14:00 og blev henholdsvis nr. 10 og 11. Caroline Andrea Vilstrup var 44 sekunder efter som nr. 20 og Amalie Nymann Thomsen og Josefine Hauch løb henholdsvis 17:34 og 17:35. Thea, Nikoline og Caroline udgjorde TIF’s hold der opnåede en fornem 3. plads. Hos de 12-13 årige drenge, der ligeledes løb ca. 3 km, blev Valdemar Østerberg Qvistgaard nr. 17 i tiden 13:35 og Julius Adelmann Christofferse nr. 33 i tiden 15:02. Hos de 14-15 årige, der skulle ud på 4 omgange og ca. 4 km, løb Lauge Rasmussen efter en 15. og 16. plads i de 2 første runde sig ind på en meget flot 9. plads i tiden 15:40.

I alt indsamlede de 8 TIF’ere 332 point og ligger dermed efter 3 runder på en 11. plads i holdkonkurrencen. Samlet ligger de 12-13 årige piger før sidste og afgørende runde samlet nr. 3 og Thea Lei Hansgaard ligge individuelt på en meget flot 5. plads.