Nyhed

mandag 22. januar

Af webmaster
Under Resultater

4 TIF medaljer ved øst-mesterskaberne indendørs for ungdom

Valdemar Qvistgaard og søstrene Viola og Thea Lei Hansgaard har være meget konkurrenceaktive i hele i indendørssæsonen og da også alle til start i ved de østdanske indendørsmesterskaber. Mesterskaberne blev afviklet i weekenden den 20. 0g 21 januar, og traditionen tro foregik det i Ballerup Super Arena med Ballerup Atletik Klub som arrangør.

Thea vandt sit indledende heat hos 12-13 årige piger i 8,78 s. Tider var personlig rekord og kvalificerede hende til semi-finalerne. Her var Thea en smule langsommere med tiden 8,83 s, men det rakte alligevel til en finaleplads. I finale formåede Thea at skære yderligere 2 hundrededele af sin PR så den nu lyder på 8,76, og det rakte til en meget flot 3. plads og en tur på medaljeskamlen. Også i kuglestød skulle Thea en tur på medaljeskamlen, idet hun her vandt sølv med et stød på 10,26 m. I længdespring blev Thea nr. 5 og satte i 6. og sidste forsøg en meget flot ny personlig rekord med 4,63 m, hvilket var en forbedring med 6 centimeter. Hos de 10-11 årige piger blev det i længdespring også til en 5. plads til lillesøster Viola, og hun forbedrede sin PR hele 3 gang i konkurrencen. Det længste og sidste spring blev målt til 3,50 m. I kuglestød sikrede Viola sig en meget sikker guldmedalje. Viola stødte den 2 kg tunge kugle ud på 6,60 m, og det var næsten 2½ meter bedre end nærmeste konkurrent. Viola debuterede på 60 m hæk og fik her en meget fin debut. Med tiden 13,38 s sikrede Viola sig nemlig en flot 3. plads og endnu en tur på medaljeskamlen. Valdemar prøvede for kun anden gang kræfter med 1000 m distancen. Hos de 12-13 årige drenge blev Valdemar nr. 7 og forbedrede med tiden 3:42,61 sin personlige rekord med 35 hundrededele.

Resultatlister