Nyhed

mandag 22. januar

Af webmaster
Under Resultater

Flotte placeringer i Hvidovre Indoor Open 2

Hvidovre Indoor Open 2 blev afviklet søndag den 7 januar i Hvidovre Hallen og havde deltagelse af søstrene Viola og Thea Lei Hansgaard samt Valdemar Qvistgaard. Hos de 10-11 årige piger var Viola til start på både 50 m samt længdespring og kuglestød. Viola vandt sit indledende heat i tiden 8,91 s og kvalificerede sig dermed til A-finalen, hvor hun blev nr. 3 og forbedrede sin tid til 8,86 s. I længdespring nåede Viola ud på flotte 3,67 m i sit 3 forsøg og sikrede sig dermed 2. pladsen. I kuglestød blev det til en sikker førsteplads med et stød i sidste runde på 8,56 m med den 2 kg tunge kugle. I 3-kamp’s konkurrencen bestående af 50 m, længdespring og kuglestød blev Viola nr. 2. Thea var i aldersgruppen 12-13 år også til start på 50 m samt i kuglestød og længdespring. Thea vandt både sit indledende heat og den efterfølgende finale på 50 m i henholdsvis 7,72 s og 7,65 s. I længdespring blev Thea også nr. 1 og sprang her 4,36 m, og det blev til hattrick i kuglestød, hvor Thea stødte den 2 kg tunge kugle ud på 9.54 m. Dermed vandt Thea naturligvis også 3-kampen meget klart med maksimumpoint. Valdemar debuterede både på 50 m og i længdespring hos de 12-13 årige drenge. I sit indledende heat på 50 m løb Valdemar 8,77 s og i B-finalen forbedre han sin tid til 8,67 s. I længdespring nåde Valdemar ud på flotte 3,95 m og det rakte til en fjerdeplads.

Resultatliste