Nyhed

mandag 29. januar

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra Pallasspelen i Malmö

For anden weekend i træk var søstrene Viola og Thea Lei Hansgaard til konkurrence og denne gang var der tale om internationale starter. Søstrene deltog nemlig den 27. og 28. januar i indendørsstævnet Pallasspelen i Atletikumhallen i Malmö. Pallasspelen er et stort traditionsrigt stævne, hvor der for ungdommerne er konkurrencer i de enkelte aldersgruppe, og hvor der altid er hård konkurrence fra en masse dygtige svenske ungdommer men også mange danske. Hos de 13 årige piger blev Thea nr. 2 i det første af 4 heat i tiden 8,94 s og kvalificerede sig dermed til A-finalen. Her løb Thea 9,01 s og det rakte til en 7. plads. Det blev ligeledes til en 7. plads i længdespring, hvor Thea nåede ud på 4,42 m. I kuglestød lykkedes det Thea i 6. og sidste forsøg at sende den 2,0 kg tunge kugle ud på 9,53 m og det rakte til en 8. plads. Hos den 10-årige piger endte Viola i længdespring lige uden for medaljeskamlen på en 4. plads med et spring på 4,42 m. I kuglestød nåede Viola op på medaljeskamlen og det var endda allerøverst. Med et stød på 6,72 m vandt Viola en meget flot og meget sikker sejr med mere end en meter ned til nærmeste konkurrent.

Resultatliste