Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra 4. runde af Vinterturnering Øst for ungdom

4. og sidste runde af Vinterturnering Øst for ungdom blev afviklet lørdag den 17. marts i Helsingør. Deltagerne slap denne gang for store mudderpøle og voldsomme stigninger på den ca. 1 km lange cross rute, og den største udfordring var derfor kraftig blæst og en temperatur lige over frysepunktet. Trongårdens IF’s ar været meget aktive i Vinterturneringen i denne vinter og havde 9 deltagere til start i sidste runde.

Hos de 10-11 årige drenge, der løb 2 km var Frederik Sonne og Malte Ørnsholt Hansen til start. De fulgtes ad det meste af vejen og Frederik kom i mål som nr. 23 i tiden 12:15, mens Malte var lige efter i tiden 12:18. De 12-13 årige piger løb 3 km, og her var TIF repræsenteret af hele 5 piger. Thea Lei Hansgaard, blev en flot nr. 10 i tiden 16:19, og sammen med Ida Hørdum Nielsen og Liva Maja Rasmussen udgjorde TIF hold i aldergruppen. De 3 piger løbe en flot 3. plads hjem og Ida og Liva blev henholdsvis nr. 17 i tiden 16:41 og nr. 19 i tiden 17:20. Amalie Nymann Thomsen nåede målstregen som nr. 21 i tiden 17:45, men Josefine Hauch kun var 3 sekunder efter på en 23. plads. Hos de 12-13 årige drenge, der lige som pigerne løb 3 km, blev Valdemar Østerberg Qvistgaard nr. 24 i tiden 16:05, mens Julius Adelmann Christoffersen blev nr. 31 i tiden 17:14.

I alt indsamlede TIF’s ungdommere 359 point i 4. runde og sammenlagt for alle fire runder blev det til 1479 point og en 11. plads blandt de i alt 25 klubber der har deltaget. Individuelt blandt TIF’s piger opnåede Tea den bedste placering samlet med en 8. plads. Blandt TIF’s drenge opnåede Lauge Rasmussen den bedste individuelle placering samlet. Lauge endte som nr. 13 hos de 14-15 årige drenge, selv om han desværre måtte stå over sidste runde på grund af en mindre skade.