Nyhed

fredag 11. maj

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra DTU Stafetten 2018

Jeppe Sidenius og Christian Schou deltog onsdag den 9. maj i DTU Stafetten 2018. Der løbes på den ca. 5 km lange løbesti run om DTU Campus, og ruten er rimeligt udfordrende, da der er mange sving, den er relativ kuperet, man skal passerer Anger Englunds vej 2 gange og ikke mindst at man skal passere en masse deltagere undervejs på de smalle stier. Jeppe og Christian deltog på holdet “Get rekt motionister part 3”, der havde Christoffer Brusen Barsøe som tredje mand. Christian løb på førsteturen 17:52, Jeppe løb på andenturen 17:01 og Christoffer sluttede af med 18:00. Tiderne rakte til en sikker sejr med knapt 3 minutter ned til nærmeste forfølger, og dermed har Jeppe været med på den vindende hold nu 3 år i træk. TIF havde også en lille aktie i vinderne for mix hold: På det vindende hold “DTU Energy – ASC 1” løb Ivano Castelli, der har være både aktiv og ungdomstræner i TIF, trods nogle skadeproblemer 19:49.

Resultater