Nyhed

tirsdag 15. maj

Af webmaster
Under Resultater

Medajle til både Viola og Thea i Øst mesterskaberne i mangekamp

I weekenden 12. og 13. maj blev Øst/Vest mesterskaberne i mangekamp afviklet på Greve Stadion i perfekt atletikvejr med masser af sol og svag vind. Trongårdens IF’s ungdomsafdeling var repræsenteret af de talentfulde søstre Viola og Thea Lei Hansgaard, der var til start i henholdsvis aldersgruppen 10 år og 13 år.

Hos de 10 årige blev der konkurreret i 3 kamp bestående af en løbe, en spring og en kaste øvelse. Viola stillede til start på 60 m samt i højdespring og kuglestød. I højdespring klarede Viola 1,17 m i tredje og sidste forsøg og var dermed kun 3 centimeter fra sin nysatte PR fra Glostrup Games. På både 60 m og i kuglestød blev det til ny personlig rekord men henholdsvis 10,21 s og 7,49 m. Resultatet i kugle gav både en klar øvelsessejr og Viola’s højeste pointscore på 947 point. Sammenlagt opnåede Viola i de 3 øvelser 2505 point og dermed sikrede hun sig en meget flot guldmedalje hos de 10 årige piger.

Hos de 13 årige piger blev der konkurreret i 5 kamp bestående af 60 m hæk, kugle, længde, spyd og 600 m. På 60 m hæk løb Thea 12,36 s, mens hun i kuglestød nåede ud på 10,38 m, og dermed lå hun efter 2 øvelser nr. 4. I længdespring satte Thea allerede i første forsøg personlig rekord med 4,86 m og i andet forsøg øgede hun til 4,95 m. Det sidste resultat blev dog opnået med en vind på 2,6 m/s og tæller dermed ikke som PR, men talte dog stadig med i mangekampen. I spydkast blev det også til PR med et kast på 26,08 m og dermed rykkede Thea op på en samlet 3. plads. Med endnu en personlig rekord med næsten 7 sekunder på 600 m med tiden 1.55,07 lykkedes det Thea at forsvare 3. pladsen og sikre sig en bronzemedalje med 3880 point.

Resultatet