Nyhed

torsdag 31. maj

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra første runde af veteranturneringen

Den 23. maj deltog Trongårdens IF i førte runde af veteranturneringen og traditionen tro foregik det på Hillerød Stadion. Stor tak til FIF Hillerød fordi de hvert eneste år tilbyder at være arrangør af en runde i veteranturneringen.

Frank Larsen har i rigtigt mange været holdleder for TIF’s veteranhold, men har i år givet opgaven videre til Jens Larsen. Frank tilbød dog at hjælpe lidt til hvis der mange nogen på en øvelse. Det tilbud må man sige at Jens tog imod, for Frank blev sat på i både hammerkast, diskoskast og kuglestød, så alt var som det plejede at være 🙂 Frank nåede ud på 34,56 med den 5 kg tunge kugle, hvilket er ganske imponerende, når man tager hensyn til at Frank er årgang 53 og at det var han første træningspas i år. Resultatet rakte til dagens største TIF point score med 737 point. I opvarmningen til diskoskast fik Frank en lille forstrækning i læggen, men det hindrede ham ikke i at kaste den 1 kg tunge diskos ud på 23,26 m og støde den 5 kg tunge kugle ud på 8,90 m. Frank indsamlede i alt 1848 point til holdet og var dermed ,som så ofte før, den der indsamlede flest point til holdet.

Holdleder Jens lagde ud med at løbe 100 m. Den distance er bestemt ikke Jens’s spidskompetence, men efter lidt startvanskeligheder lykkedes det Jens at nå målstregen i 16,26 m uden at løbe sig helt ud. Kort tid efter deltog Jens på 5000 m og her leverede han trods et marathonløb i benene kun 10 dage tidligere en meget flot indsats. Efter meget stabile omgangstider ca. 90 og en god finish blev Jens nr. tre i løbet i tiden 18.37,82 og der er hans hurtigste tid i 3 år og 24 sekunder end sidste år. På 400 m lagde Karen Wonsyld forsigtigt ud, men trykkede godt til på første langside og vandt sit heat i 81,28. På 1500 m var der TIF veteranturneringsdebut til Michael Pedersen Skovlund, der valget ikke at følge i en førende løbers høje udgangstempo. Michael kom derfor til at trække næsten hele vejen i en lille tomandsgruppe. Med en god finish, så hentede Michael dog ind på den førende løber i opløbet og blev nr. 2 i tiden 4.47,63, hvilket var 2½ sekund fra hans årsbedste sat ugen før.

Mogens Maltby fik desværre en rygskade kort tid før stævnet i Hillerød, men når man har sagt at man kommer, så kommer man naturligvis. Mogens tog dog kun et enkel kast i spydkast, hvor redskabsvægten i Mogens’s aldersgrupper er 700 g. Dette kast nåede ud på flotte 35,04 m og rakte til TIF’s næsthøjeste pointscore med 667 point og en 3. plads i spydkastkonkurrencen. I højdespring nøjedes Mogens ikke med et enkelt spring, men klarede både 1,25, 1,30 og 1,35 m i første forsøg. Mogens havde iøvrigt lidt udstyrsproblemer i højdespring, idet der knækkede et snørebånd på hans pigsko – modellen hedder i øvrigt “München 1972” og snørebåndene så ud til at være originale 🙂

Resultatliste