Nyhed

torsdag 31. maj

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra Tracks stævne nummer 2 og 4

Baneturneringen har i år skiftet navn til Tracks, men ellers er alt som det plejer at være. Tracks er stadig en serie af stævner, der giver mellem- og langdistance løbere (og også sprintere) nogle rigtig gode mulighed for at løbe nogle hurtige tider i nogle jævne heat.

Tracks stævne nummer 2 (T2) blev afviklet tirsdag den 15. maj på Ballerup Stadion med Ballerup Atletik Klub som medarrangør. Trongårdens IF’s løbegruppe var repræsenteret af Lauge Rasmussen og Michael Pedersen Skovlund på 1500 m og Asbjørn Eller Skaarup og Jeppe Sidenius på 5000 m. For de 3 sidste var der tale om sæsondebut på bane, mens Lauge allerede havde sat PR på både 800 m og 1500 m ved Tårnby Games.Jeppe og Asbjørn, der var i samme heat på 5000 m, lagde hurtigt ud og lå længe til en tid omkring de 16 minutter. Ca. halvvejs trak Jeppe en smule fra Asbjørn med udgik desværre med knapt 1500 m igen. Asbjørn kunne ikke helt hold tempoet på de sidste omgange, men formåede alligevel at sætte en flot personlig rekord med 4 sekunder i tiden 16.12,29. Michael og Lauge var også i samme heat og lagde ud på ca. 77 sekunder. Efter ca. 600 m gik Lauge frem og trak fra de øvrige. Med ca. 1000 m gik Michael frem i gruppen bag Lauge og hentede langsomt ind på ham. Med 250 m igen rykkede Michael frem i front og blev en tæt nummer 2 i heatet efter en flot slutspurt. Med tiden 4.45,15 fik Michael en rigtig god sæsondebut og var dermed kun knapt ½ sekund fra årsbedste fra sidste år. En godt kæmpende Lauge kom i mål lige efter Michael i tiden 4.46,06 og satte dermed personlig rekord med knapt 3 sekunder.

Resultatliste (T2)

Tracks stævne nummer 4 (T4) blev afviklet tirsdag den 29. maj på Tårnby Stadion med Amager Atletik Club som medarrangør. Her var Michael og Lauge igen til start og var igen i samme heat. Michael lagde hurtigt i godt 66 sekunder på første omgang og passerede målstregen i 2.16,09. Dermed fik Michael en god start på 800 m med en tid er var 2½ sekund hurtigere en åbningstiden sidste år. Lauge kom i mål i tiden 2.21,00 og satte med 1 sekund endnu engang personlig rekord.

Resultatliste (T4)