Nyhed

søndag 17. juni

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra anden runde af veteranturneringen

Trongårdens IF’s veteranhold deltog onsdag den 13. juni i anden ruude af veteranturneringen på Bagsværd Stadion. Der var en del problemer med MARS systemer som betød en hel del forsinkelser, men det var heldigvis en dejlig sommeraften så det gjorde ikke så meget, og der er dejligt at Bagsværd Atletik Club endnu en gang gad være arrangør.

I år har Sverre Patursson Vange haft gode træningsbetingelser, idet stangspringsanlægget har været til rådighed på Lyngby Atletikstadion, og det kunne ses på resultatet. Sverre vandt nemlig stangspring med 3,00 m og det er hans bedste resultat i 3 år. På grund af afbud tog Sverre sig også af både spydkast og højdespring. I spydkast, der blev afviklet samtidigt med stangspring fik Sverre noteret 22,07 m. Sverre fik lidt problemer med et baglår i sidste forsøg i stangspring, men det hindrede ham dog ikke i springe højdespring. Her klarede Sverre 1,30 m inden han måtte stoppe på grund af baglåret. I alt skorede Sverre 1332 point til holdet. Han blev dog overgået som topscore af Frank Larsen, der tog sig af hammerkast, kuglestød og diskoskast og skorede i alt 1909 point. I alle 3 kasteøvelser forbedre Frank sit resultat fra 1. runde. I kugle blev det til 8,93 m og en forbedring med 3 centimeter og i diskos blev det til 25,25 og en forbedring med hele 2 meter. I favoritøvelsen forbedre Frank sig med 79 centimeter med et kast på 35,56 m. Resultater rakte til 755 point og dagens klar højeste TIF pointscore.

Per A. Jørgensen tog sig af 100 m og 1500 m. På 100 m løbe Per 16,22 s og dermed vandt han den vigtige interne konkurrence i mellem/lang løbegruppen over holdleder Jens Larsen, der løb 16.22 s i første runde. På 1500 m var målsætningen for Per en tiden under 5.45 og det lykkedes med en god afslutning på de sidste 300 m, idet Per nåede målstregen i tiden 5.39,57. Jens løb 5000 m og var rigtigt godt løbende. Frem mod 3000 m passeringen øgede Jens tempoet og passerede i fine 10.56, med valgte at udgå, da han kunne mærke at en skade i låret var på vej. Karen Wonsyld løb lige som i første runde 400 m distancen og løbe denne gang mere offensivt. Det resulterede i en forbedring på 1½ sekund og tiden 79,57 s.

I alt indsamlede TIF’s veteraner 9306 point og det rakte ikke til videre avancement i turneringen, men alle havde en rigtig hyggelig aften på Bagsværd Stadion.

Resultatliste