søndag 17. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Copenhagen Open på Hvidovre Stadion

I weekenden den 9. og 10. juni blev det store 2 dages atletikstævne Copenhagen Open for både ungdom og seniorer afviklet på Hvidovre Stadion med Hvidovre AM som arrangør. Trongårdens IF var repræsenteret af et stort hold på 12 ungdommere, der tilsammen havde hele 38 starter. Med strålende sol og svag vind var forholdene helt perfekte til atletik og det udnyttede de 12 ungdommere til opnå en række flotte resultater og placeringer.

Hos de 11 årige drenge deltog Malte Ørnsholt Hansen, der havde stævnedebut, og Frederik Sonne, der havde været med til et enkelt stævne tidligere. I længdespring sprang Frederik 3,22 m, mens Malte nåede ud på 3,51 m. På 200 m var det Frederik der var foran med 35,45 s, mens Malte var lige efter med 35,51 s. På 600 m var pladserne byttet om igen, idet Malte løb 2.16,55, mens Frederik var lige efter med 2.16,84. Malte deltog desuden på 60 m hæk, hvor han løb 9,92 s. Valdemar Qvistgaard havde hos de 13 årige drenge øvelsesdebut på i både højdespring og på 1500 m. I højdespring sikrede Valdemar sig en meget flot 2. plads og en tur på medaljeskamlen med flotte 1,30 m, og på 1500 m blev han nr. 6 i tiden 5.29,27 i sin debut på distancen.

Yngste deltager var Viola Lei Hansgaard, der deltog i kuglestød, længdespring og spydkast hos de 11 årige piger. I kuglestød vandt Viola en meget flot og sikker sejr. Med et stød på 7,84 m forbedrede Viola sin PR med hele 35 centimeter og var mere end en meter foran nummer 2. I længdespring blev Viola nr. 9 med et spring på 3,54 m og i spydkast rakte resultatet 15,54 til en 3. plads og endnu en tur på medaljeskamlen. Hos de 13 årige piger var der hele 7 TIF’ere til start. Amalie Nymann Thomsen, Josefine Hauch og Yasmin Dyhr havde alle stævnedebut, mens Liva Maja Rasmussen havde været med til en enkelt stævne tidligere. Liva deltog på 60 m hæk, hvor hun satte PR 2 gange. I sit indledende heat løb hun 12,95 s og i finale forbedre hun sin PR yderligere til 12,83 s. På 80 m løb Yasmin og Amelie henholdsvis 12,79 s og 12,72 s, mens Thea Lei Hansgaard med 11,40 s satte personlig rekord og kvalificerede sig til finalen. Her forbedrede Thea yderligere tiden til flotte 11,10 s og det rakte til en 5. plads. På 100 m løb Amalie og Josefine henholdsvis 15,95 s og 16,86 s, men i b-finalen var kræfterne ved at være brugt op og her blev det til henholdsvis 16,05 s og 17,03 s. I længdespring var både Amalie, Josefine, Thea og Nikoline Gesser Graae med. Josefine og Amalie nåede ud på henholdsvis 3,14 m og 3,54 m, mens Nikoline satte personlig rekord med 4,45 m, hvilket rakte til en 7. plads. Thea nåede ud på 4,71 m og det rakte til flot 3. plads. Amalie prøvede også kræfter med kuglestød og nåede ud på 7,42 m. Her deltog også Thea og Ida Hørdum Nielsen. Ida blev nr. 5. med et stød på 9,61 m, mens Thea sikrede sig endnu en en 3. plads med et stød på 10,44 m. I spydkast fik Josefine det 400 g tunge spyd ud på 10,42 m, mens Thea med et superkast i 6. og sidste runde nåede ud på hele 30,47 m. Det var ny personlig rekord med over 3 meter og sikrede Thea en 2. plads. Thea deltog også sammen med Ida på 200 m distancen og begge satte personlig rekord. Thea løb 29,01 s og blev nummer 3, mens Ida med tiden tiden 29,30 s var lige efter på en 4. plads. Ida var også med i højdespring, hvor det blev til endnu ny personlig rekord. Ida blev nr. 4 med 1,39 m klaret i første forsøg og var meget tæt på medaljeskamlen, idet tredjepladsen også klarede 1,39 m men havde færre nedrivninger. På 1500 m var der øvelsesdebut til Nikoline, der blev nr. 5 i tiden 5.51,44. På 4 x 80 m leverede Thea, Ida, Nikoline og Liva en meget flot præstation og løb sig ind på en 2. plads med tiden 45,09 s. Hos de 14-15 årige piger var der stævnedebut til Sasha Søndergaard-Hearn. Sasha deltog på 100 m, hvor hun løb 15,96 s og i længdespring, hvor hub nåede ud på 3.97 m i tredje og sidste forsøg.