Nyhed

søndag 24. juni

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra Tracks stævne nr. 6 på Frederiksberg Stadion

Torsdag den 21. juni blev Tracks stævne nr. 6 afviklet på Frederiksberg Stadion med Frederiksberg IF og Tracks som arrangør. Trods dårlige forudsætninger blev der levet meget flotte resultater af TIF’erne. Det blæste en halv pelikan (på 100 m blev vinden målt til mellem 7,6 og 5,0 m/s) og der var meget store tidsforsinkelser under hele stævnet. 5000 m var sidste løbedisciplin og her havde vinden heldigvis lagt sig en hel del. Sidste heat på 5000 m blev afviklet så sent at der ikke var lys nok til el-tid, så her fik løberne derfor kun manuelle tider.

Der var hele 5 mand til start på 1500 m. Per A. Jørgensen håbede at komme under 5.30 og det lykkedes med 5,25,76, som er hans hurtigste tid siden 2015. Jeppe Sidenius havde comeback på 1500 m efter 1 års pause og løb fine 4.13,09 efter en fokuseret indsats. Christian Schou have TIF debut og løb 4.21,13 efter et hurtigt udlæg og en helt fantastisk slutspurt. Der var kæmpestor PR, men den var også fra da han var en hel del yngre. Michael Pedersen Skovlund og Lauge Rasmussen måtte stå linet op mindst 5 minutter før de kom afsted med knapt ½ times forsinkelse, men leverede alligevel nogle hurtige tider. Michael løb 4.44,55 og forbedrede sin årsbedste med 0,6 s og årsbedste fra sidste år med 2 hundrededele. Lauge løb 4.46,53 og var kun ½ sekund fra sin nysatte PR fra Tracks stævne nr. 2.

Asbjørn Eller Skaarup, der satte PR i T2 med 16,12,29 i Tracks stævne nr. 2 havde som den helt store målsætning at løbe under de magiske 16 min – og det Lykkedes!. Efter meget stabile mellemtider omkring 77 s passede Asbjørn målstregen i fornemme 15,57,29. Jens Larsen skulle ifølge tidsplanen løbe kl. 21:45, men blev først send afsted kl 22:50 !!. På de tidspunkt var det efterhånden meget længe siden Jens havde fået noget at spise, og han have efterhånden løbe mere en 4 km opvarmning for at holde sig i gang og varm. Jens gav dog alligevel det en chance og lagde ud helt som planlagt, men helt forståelig så slap kræfterne og motivationen op efter 5 omgange.

Resultatliste