Nyhed

søndag 15. juli

Af webmaster
Under Resultater

Godt ny fra Bornholm

Under sit sommerophold hjemme på Bornholm har Christian Schou deltaget i både Soft-Ice Løbet i Gudhjem den 5. juli og en et 5 km gadeløb i Nexø den 11. juli. Distancen i Soft-Ice Løbet er 6,9 km og der løbes på en særdeles kuperet rute på en blanding af skovsti og asfalt. Christian løb sig ind på en meget flot og sikker 3. plads i tiden 24.28 og forbedrede dermed sin hidtil bedste tid fra 2016, hvor han blev nr. 15, med næsten 2 minutter. Alex Mogensen fra SÅN-løberne, vandt hos mændene i tiden 22.52, mens hurtigste kvinde var Marie Aagaard Poulsen, Aarhus 1900, i tiden 27.46. Med sin præstation i Soft-Ice Løbet har Christian indledt sin professionelle løbe karriere, idet der var en pengepræmie på 300 kr til 3. pladsen 🙂 5 km gadeløbet i Nexø blev løbet på en hurtig og flad rute, som også bliver benyttet i Etape Bornholm. Der gennemførte i alt 353 løber og Christian sikrede sig endnu en 3. plads, mens Alex Mogensen snuppede endnu en sejr i tiden 15.27. Christians tid 16:34 var stor ny personlig rekord på distancen og kun var 11 sekunder fra Asbjørn Eller Skaarup’s klubårsbedste tid.

Resultatliste – Soft-Ice Løbet
REsultatliste – 5 km Gadeløb i Nexø