Nyhed

søndag 5. august

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra Tracks stævne nr 8 på Østerbro Stadion

Torsdag den 21. juni blev Tracks stævne nr. 8 afviklet på Østerbro Stadion med Københavns IF og Tracks som arrangør og her var Jens Larsen og Asbjørn Eller Skaarup til start på 5000 m, mens Lauge Rasmussen og Per A. Jørgensen løb 1500 m. Jens var første mand i til start og her var der en temperaturen på ca. 28 grader og solen bagte ned over løberne. Da Per og Lauge løb sidste på aftenen var temperaturen faldet til beskedne 24 grader! De høje varmegrader var naturligvis en stor udfordring for især 5000 m løberne og mange var derfor også en stykke fra deres allerbedste tider. Jens og Per løb trods varmen super flot og forbedrede begge deres årsbedste med ca. 4 sekunder. Jens løb 18:33,73, mens Per løb 5.21,86. Det var deres hurtigste tid i henholdsvis 4 og 3 år, så Jens og Per har ikke været hurtigere siden de var først i halvtresserne ?. Både Asbjørn og Lauge kom begge direkte fra sommerferie (uden at have være forbi Lyngby Atletikstadion først), men lagde alligevel begge ud til en tid under deres PR. Kræfterne slap dog op undervejs (for Asbjørn første efter ca. 3 km) og de kom i mål i henholdsvis 16.22,36 og 4.52,61.

Resultater