Nyhed

søndag 26. august

Af webmaster
Under Resultater

Super flotte resultater Tracks stævne nr. 11 på Tårnby Stadion

Torsdag den 21. august blev årets Track stævne nr. 11 afviklet på Tårnby Stadion med Amager Atletik Club som arrangør. Det blev en rigtig dejlig aften på Tårnby Stadion tirsdag aften – perfekte vejrforhold og imponerende præstationer fra 5 deltager fra TIF’s løbegruppe. Arrangørerne have lagt en tidsplan med rimelig god til imellem de forskellige heat, men det betød til gælgæld alle løb ble afviklet lige efter planen uden forsinkelser – dejligt.

Jens Larsen lagde ud med 18:21:08 i C-heatet på 5000 m efter at have lavet det meste at arbejdet selv. Det var en forbedring af Jens’s årsbedste på distancen med hele 12 sekunder og faktisk hans hurtigste tid på 5000 m i hele 15 år – fantastisk!! I Claus fulgte med det samme op i B-heatet med 16:55:46 efter en voldsom finish. Claus Damgaard Nielsen har være under 17 minutter 3 gange efter at han genoptog løbekarrieren med det var Claus’s hurtigste tid på 5000 m i 13 år – endnu engang fantastisk!

I B-heatet på 800 m løb Michael Pedersen Skovlund sig fuldstændigt ud og det lykkedes kun med en allersidste kraftanstrengelse at nå helt frem til målstregen. Det var dog anstrengelserne værd, idet tiden 2:13:39 var forbedring på 2 tiendedele af Michaels klubårsbedste, som han satte kun 2 dage før ved Sparta Copenhagen Games. I C-heatet fyrede unge Lauge Rasmussen den af fra start og kom hjem i 2.17.75. Dermed forbedre Lauge sin personlige rekord med over 3 sekunder og er nu hele 12 sekunder hurtigere end sidste år – imponerende! Per lagde meget, meget hurtigt ud og rundede 400 m i lige over 70 sekunder – og det var nok også lidt for hurtigt. Per A. Jørgensen fik sig dog kæmpet hjem i tiden 2:30:46 og selv om han lige missede at nå under de 2:30, så var det stadig hele 12 sekunder hurtigere en sidste år.

Resultatliste