søndag 7. oktober

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra Afslutningsstævne 2018 på Greve Stadion

Den 29. og 30. september blev Afslutningsstævne 2018 på Greve Stadion med Greve Atletik som arrangør. Selv om der arrangeres enkelt udendørsstævner senere på året, så mærkerer dette stævne traditionelt afslutningen på udendørssæsonen. Fra Trongårdens IF’s ungdomsafdeling deltog i alt 9 ungdommere. Theo Linck Holbek, Nikoline Willadsen, Filippa Thyssen og Frederikke Sundorph var med til deres allerførste atletikstævne og de fik alle en rigtig flot debut.

Hos de 8-9 årige drenge deltog Theo i boldkast og kuglestød. I kuglestød fik Theo den 2 kg tunge kugle ud på 4,02 m og i boldkast sendte Theo bolden, der vejer 145 g, ud på 23,84 m, hvilket rakte til en 11. plads blandt 18 drenge. Hos de 10 årige piger deltog Nikoline i længdespring og 60 m. I længdespring nåede Nikoline ud på 3,31 m og blev her nr. 16 blandt hele 26 deltagende piger. På 60 m vandt Nikoline sit indledende heat i tiden 10,04 s og kvalificerede sig dermed til B-finalen. Her blev Nikoline nr. 3 i tiden 10,16 s. Hos de 10 årige piger deltog også Selma Guldager Knudsen, der først er startet med atletik i år. I sit indledende heat på 60 m løb Selma 10,13 s og i B-finalen var Selma med tiden 10,17 s en enkelt hundrededel efter Nikoline. Selma deltog i kuglestød og debuterede i højdespring, hvor hun var til start hos de 11 årige piger. I kuglestød satte Selma personlig rekord med 4,02 m og i højdespring nåede hun 1,05 m.

Filippa og Frederikke deltog begge i 3 øvelser hos de 11 årige piger. På 60 m hæk løb Frederikke i indledende heat 14,08 s mens Filippa i samme heat løb 15,91 s. I B-finalen forbedrede både Frederikke og Frederikke deres tid fra indledende og løb henholdsvis 13,57 s og 15,73 s. I længdespring nåede Filippa ud på 2,79 m, mens Frederikke i sit 3. og sidste forsøg nåede ud på 3,18 m. På 200 m distancen løb Frederikke og Filippa henholdsvis 34,93 s og 37,61 s. Hos de 11 årige piger deltog også Viola Lei Hansgaard, der allerede har dyrket atletik i nogle år og allerede har deltaget i en masse stævner. I højdespring klarede Viola 1,25 m i tredje forsøg og havde derefter 3 forsøg på 1,30 m, som er 2 centimeter over hendes personlige rekord. Det lykkedes ikke at klare denne gang, men de 1,25 m rakte til en flot 3. plads. Også i kuglestød blev det til en flot 3. plads. Her stødte Viola den 2 kg tunge kugle ud på 8,59 m og forbedrede dermed sin personlige rekord med 14 centimeter. Viola er kun årgang 2008 og derfor er de 2 tredjepladser ekstra flotte, idet de blev opnået i konkurrence med 11 årige piger.

Hos de 13 årige var Valdemar Qvistgaard med hos drengene og Thea Lei Hansgaard hos pigerne. Valdemar nåede ud på 3,66 m i længdespring og klarede 1,20 m i højdespring. I spydkast lykkedes det Valdemar at sende det 400 g tunge spyd ud på 18,74 m og forbedrede dermed sin personlige rekord med 38 centimeter. PÅ 600 m var Valdemar tæt på PR og løb 1:58:79. I længdespring var Thea et stykke fra sin PR, men 4,47 m rakte alligevel til en fin 4. plads. På 60 m hæk tidligere på dagen var Thea til gengæld flyvende. Thea vandt sit indledende heat på 60 m hæk og satte personlige rekord med 11,26 s. I den A-finale forbedrede Thea den nyesatte PR og løb sig ind på en 6. plads i tiden 11,18 s. Thea deltog også i sin første højdespringskonkurrence i denne sæson. Her var Thea rigtigt godt springende og blev nr. 6 med 1,30 m. Det var en forbedring af hendes personlige rekord fra sidste år med hele 10 centimeter.

Hos 14-15 årige drenge var Lauge Rasmussen til start. Lauge er i år begyndet at deltage i senior-løbegruppens træning og gået meget frem i år. Lauge leverede en supeflot præstation og løb sig ind på en flot 3. plads i tiden 4:41:25. Det var en forbedring af hans personlige rekord med 5 sekunder og dermed har Lauge forbedret sig med hele 30 sekunder på 1500 m i forhold til sidste år.