Nyhed

søndag 9. december

Af webmaster
Under Resultater

Rapport fra 1. runde af vinterturneringen øst for ungdom

Lørdag den 1. december blev første runde af vinterturneringen øst for ungdom 2018/2019 afviklet i Tårnby. Arrangøren Amager AC havde fundet frem til en fin cross rute tæt på Tårnby Stadion og havde endda fjernet blade på ruten for at løberne kunne få de bedst mulige forhold. Fra Trongårdens IF deltog Valdemar Qvistgaard og Lauge Rasmussen. I vinterturneringen er det den alder deltageren fylder i 2019, som er gældende for aldersgruppe-inddelingen. Dermed så stillede 13 årige Valdemar op hos de 14-15 årige drenge, mens Lauge, der er 15 år, deltog hos de 16-19 årige drenge.

Både Valdemar skulle ligesom Lauge ud på den lange 4 km distance. Han gennemførte i fine 16:52 og det rakte til en 17. plads. Lauge leverede en meget flot indsats, og selv om han oppe imod hård konkurrence fra løbere, der var op til 3 år ældre, så løb Lauge sig ind på en flot 9. plads ud af i alt 32 gennemførende løbere. Lauge’s tid blev 13:50, og dermed var han kun 40 sekunder fra 3. pladsen.

Resultater