Nyhed

søndag 9. december

Af webmaster
Under Resultater

Sikker sejr til Asbjørn i 2. runde af Frost Cup 2018/2019

Anden runde af Frost Cup blev afviklet søndag den 9. december med Herlevløberne som arrangør. Distancerne var 5 km og 10 km og der blev løbet på en 2.5 km med start og mål lige uden for Herlev Stadion. Trongårdens IF’s løbegruppe var repræsenteret af Michael Pedersen Skovlund og Asbjørn Eller Skaarup, der løb henholdsvis 5 km og 10 km distancen. Michael brugte konkurrencen som en hård gang træning, og gennemførte i 19:55, hvilket gav en samlet 19. plads og en placering som nr. 9 i aldersgruppen mænd 35-49 år. Asbjørn derimod satsede på et godt resultat og det fik han med en meget sikker sejer efter et løb, hvor han lå alene næsten hele vejen rundt. Asbjørn løb et konstant tempo lige under 3:30 pr km og nåede målstregen i tiden 34:34, hvilket var 4 sekunder hurtigere end hans tid fra sidste års Frost Cup. Asbjørn deltog også i første runde af Frost Cup, hvor han blev nr. 2. her løb Asbjørn 12 km distancen i 40:13 og var dermed hele 1:43 hurtigere end sidste år. Efter 2. afdelinger har Asbjørn lagt sig i spidsen af den lange kasse for mænd 0-34 åt.

Resultater (2. runde)